СВОБОДАТА ДА ИМАШ, ДА ПРАВИШ И ДА СИ КАКВОТО ИСКАШ


ЕДИН ДЕН, ПОСВЕТЕН НА СВОБОДАТА ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТА И НА УСПЕХЪТ И ЩАСТИЕТО ОТВЪД ТЯХ


Какво?


Имаме удоволствието да Ви поканим на обновеното еднодневно обучение, което ние организираме безплатно за търсещи и ангажирани с развитието и успеха си хора. Финансирано от Фондация „Марков колеж“ това обучение ще се проведе за втори път с традиционните акценти и обновени инструменти за тях.

Темата на обучението съчетава инструменти за развитие на няколко от главните ни интелигентности и има за цел да даде цялостен подход в развитието на личността ни.

Това обучение е резултат от 26-годишния опит на Марков колеж, като обучителна организация за дългосрочно и цялостно личностно развитие. През нашите курсове са преминали над 1500 човека на различни възрасти, с различни цели, професионална и личностна реализация. Ние сме социално отговорна организация и бихме искали да дадем принос към общността от завършили нашите обучения, техните значими хора и обществото в България като цяло.


Защо свободата?


Данните показват, че:

– само 1/3 от активно работещото население не се оплаква от работа, която има. Другите 2/3 не са щастливи в реализацията си. Те са апатични към нещата, които вършат и често изпитват чувства на тревожност, стрес и болка;

– само един от два брака в България не приключва с развод до 10-тата година;

– само 15% от хората живеят и работят в режим на доверие;

– само 4% от хората успяват да реализират идеите и мечтите, с които влизат в активния социален живот.

Ние работим, за да помагаме на хората да влязат и/или да се задържат стабилно в тези статистики, да живеят пълноценно и щастливо живота, който желаят. Вярваме, че така влияем и на промяната на тези данни за България.


Каква е програмата?


Съдържанието се базира на наши авторски концепции и инструменти и обхваща 4 големи теми:

 • Свободата в мисленето

  Какви са ограниченията, които сме приели или сами си слагаме (кошарите), как да преминаваме отвъд тях и кои са някои от универсалните инструменти за креативност и взимане на решения;

 • Емоционална свобода

  Как да управлявам емоциите, които ме ограничават? Как да се справя с колебанието, отлагането, страха или гнева?

 • Какво ВСЪЩНОСТ искам от живота?

  На какво ще посветя живота си, ако имам пълна свобода да избирам? Как да го реализирам по-бързо и качествено?

 • Свободата в действеието

  СМЕЛОСТТА


Програмата е изградена от малко теория и много преживявания. Темите ще се преплитат една с друга, ще играем, ще се упражняваме, ще правим мастър майнд групи, в които ще обменяме опит и ще решаваме актуални за всеки въпроси.

За завършилите обучението в Марков колеж този ден ще бъде прекрасно обновяване по всички аспекти на цялостната личност. За тези, които още не са учили при нас – стабилна база за по-нататъшно развитие. А за всички ни заедно – едно еднодневно приключение.

Водещи
Гергана Маркова


Гергана Маркова е главен водещ на обучението в Марков колеж, чиито основател е нейният баща. Гергана е и собственик, управител и консултант ефективно лидерство в Ликора, а обученията са нейната страст. Изучавала е различни системи за лидерство и личностно развитие, включително развитие на мисленето при известни автори и консултанти. Професионален обучител и сертифициран коуч. Вече с над 20 години опит и повече от 15 000 часа в обучения тя е показала на стотици хора как да открият и развиват себе си, да управляват екипите си, да вдъхновяват за каузите си и в същото време да бъдат щастливи
Светлана Недковска

Светлана Недковска e водещ на обучението в Основен курс в Марков колеж. Има повече от 30 години опит в управлението на международни компании и хора. В момента е изпълнителен директор в световна компания – пионер в областта на иновативното хранене за подпомагане обновяването на човешкия организъм. Магистър по икономика и управление, сертифициран медиатор, завършила курсовете на над 20 организации за личностно развитие ;). Тя е и ученик на създателя на Марков колеж – Петър Марков.

Кoга и къде?


17 юни 2018г от 10 до 18ч., Хотел Експо София (бул.Цариградско шосе 149), зала Еспланада

Кой може да участва и колко струва?


Този тренинг е финансиран на 100% от Фондация „Марков колеж“ и е създаден само за силно ангажирани и търсещи хора. В залата ще бъдат хора, които искат личностното развитие да е сериозна част от ежедневието и философията им. Такива, които знаят, че устойчивостта се постига с постоянство и ангажираност. Които търсят партньор, който да ги подкрепи в постигането на успехи и щастие.
Ще взаимодействаме, ще създаваме ценности един за друг, ще излезем от зоната си на комфорт, ще чупим рамките в мисленето, ще планираме и ще се заредим за още по-мащабни действия.

Ако четете тази покана, това означава, че:
– сте ни намерили, търсейки нещо, с което да внесете положителна промяна в живота си
– наш курсист е решил да подари тази възможност точно на Вас.
За да участвате е важно да бъдете наистина ангажирани. Именно затова – регистрирайте се, само ако имате положителен отговор на поне 4 от следните 5 въпроса. В противен случай, този ден ще е загубен за Вас.

Регистрирайки се, Вие се подписвате под този ангажимент.


Регистрация за Гости (ако не си изкарал основния курс на колежа)


За да участвате е важно да бъдете наистина ангажирани. Именно затова – регистрирайте се, само ако имате положителен отговор на поне 4 от следните 5 въпроса. В противен случай този ден ще е загубен за вас.

Регистрирайки се, вие се подписвате под този ангажимент.


  Регистрация за Курсисти (ако си изкарал основния курс на колежа)


  Ако сте учили в Основен курс на Марков колеж, то вие сте наш курсит и можете да се регистрирате за това събитие през следната регистрационна форма.